Om Oss

   Rättsten AB startades 2010 av Denis Karnei. I grund och botten var det ett företag som sysslade med sten och markarbeten, Denis märkte dock snabbt att kunden oftast söker en helhetslösning – alltså en totalentreprenad. Han slog då ihop sitt företag tillsammans med sin bror, Jon Karnei, som även han bedrev en byggfirma.

   Med gemensamma kunskaper och erfarenheter handplockades de skarpaste hantverkarna, konstruktör, projektör och kalkylerare. I och med detta kan Rättsten Entreprenad AB idag erbjuda projektering inkl. projektledning, modellering i 3D, och hantering under hela byggprossesen redan med start innan bygglovsansökan inges. Detta är Rästtstens starka sida och självklara valet – utom själva byggprossesen så klart.

   Numera ingår Rättsten Entreprenad AB har i en koncern, där Rättsten har gått ännu ett steg längre tillsammans med dotterbolagen kan Rättsten Koncernen numera erbjuda tjänster från

   Rätta fönster i Sverige som producerar fönster och dörrar, säljer och installerar i Stockholm samt övriga delar av länet.

   Deksal byggmaterial tillhandahåller bassortiment av byggmaterial, logistik, mängdservice med mera.

   Det är detta som gör Rättsten Entreprenad AB unik mot vanligt byggbolag.

   Rättstens vision är att vara ett självklart val för företag och privatpersoner när kvalité och byggkunskap i ett helhetsperspektiv är prioriterat. Rättsten skall till kunden tillföra ett mervärde och ett förtroende när tid och totalkostnad med ett miljö och säkerhetstänk är en naturlig del i arbetet och tjänsten. Rättsten har som mål att vara ett green tech-företag i byggbranschen.

   Rättsten Entreprenad AB säljer och prefabricerar byggmaterial/tjänster till företag, fastighetsägare och privatpersoner i Stockholm och allgränsande län. Vår specialitet ligger i anpassade tjänster till stora företag med kunskap, säkerhetsarbete och miljötänk integrerat med kundens mål. Det gör oss till ett kostnadseffektivt val.

   Avfall källsorteras efter de förutsättningar som står till buds på arbetsplatserna. Entreprenadåtaganden där Rättsten svarar för avfallshanteringen sker källsortering enligt de kriterier som erbjuds av deponi/mottagningsföretagen. Omfattningen av källsortering fastställs för varje projekt. I bedömningsgrunderna ingår den miljöbelastning som följer av ökat transportbehov vid ökad grad av sortering. Material/produkter väljs enligt substitutionsprincipen för att minska mängden miljöförstörande ämnen. Principen används utifrån föreskrivna (eller träffade avtal om) materialval och ekonomiska konsekvenser vid alternativa val. Vidare påverkar faktorer som produkternas påverkan på den omgivande miljön, resurshushållning samt emissioner till vistelsemiljö. Inköp sker i första hand via lokala återförsäljare. Drift och underhållsinstruktioner upprättas i den mån som avtalats för att underlätta framtida underhållsarbeten. Gällande lagar och normer skall uppfyllas.

   • Marry Williams, CEO

    Badrumsrenovering, 4.5 m2 på Ekerö Ni har blivit betygsatt på Offerta.se för följande uppdrag: Betyg: 5 (av 1-5 stjärnor) Vår första badrumsrenovering, och i valet mellan andra helentreprenörer eller att själva boka flertalet lokala hantverkare var Rättsten det bättre alternativet. Vi fick snabbt en offert, besök med Tim och sedan Jon vid start gav ett mycket gott och professionellt intryck. Renoveringen genomfördes i samband med att vi åkte på semester, men kontakten med firman var bra hela vägen. Tidsplanen höll, offerten stämde och vi fick bra rabatter hos utvalda kakel-/klinkeraffärer som "Rättsten-kund". Under Jons arbetsledning gjorde killarna ett mycket fint jobb och vi fick god hjälp med saker som tillkom längs vägen. Smärre ändringar vi inte planerat från början efterfakturerades inte av Rättsten, utan bjöd oss på detta vilket vi tackar mycket för. Vår uppfattning är att Rättsten bryr sig om de jobb man tar sig an, är pålitliga och gör det lilla extra för att göra kunden nöjd.- Inskrivit av rättsten efter erhållit omdöme från offerta.se 12/11-13

   • H.A Davidson, CEO

    Betyg: 5 (av 1-5 "recos") Killarna som jobbade gjorde ett kanonjobb! Blev väldigt nöjt med hela utförandet och dess agerande. Höll tilden och budget! Dessutom tycker jag att Rättsten är prisvärda. /Anna- Inskrivit av rättsten efter erhållit omdöme från reco.se 13/11-13

   • Mariya fruklein , CEO

    Rättsten är ett oerhört seriöst och kompetent företag. Vi behövde bygga ett badrum och genom en förfrågan till Offerta blev vi kontaktade samma dag av projektledaren Tim som dagen efter skickade en av sina anställda Sergey för att titta och redan samma eftermiddag fick vi en offert och tre dagar efter var arbetet igång. Michael, som arbetade dagligen hos oss var punktlig, skicklig och allt utfördes mycket professionellt. Resultatet blev enastående och under exakt beräknad tid. Vi rekommenderar varmt detta företag. Förutom alla duktiga anställda var detta också mycket prisvärt. Betyg : 5 av 5 !! Vi kommer definitivt anlita denna firma för framtida jobb. Tack !Tove K. Hörnelius